Help & support

Heb je support nodig? Raadpleeg de opties hieronder om contact met ons op te nemen.

Introductievideo

In de XpertHR kun je nu je homepage maken, helemaal afgestemd op jouw eigen interesses. Bekijk in de video hoe je dat kunt doen.

Introductievideo cao's


Persoonlijke online training

Wil je een online training op maat voor je organisatie? Of een extra training om XpertHR nog meer eigen te maken? Vraag dan een online training op maat aan bij één van onze trainers.

Vraag een persoonlijke online training aan

Koppelingen

Koppel gemakkelijk je XpertHR-account aan een softwarepakket. Je voegt hiermee automatisch de cao’s van jouw klanten uit het softwarepakket toe aan Mijn cao’s in XpertHR. Op dit moment kun je koppelen met de pakketten van Nmbrs en HR & Salaris Gemak (Unit 4).


  • Bekijk hier hoe je de Nmbrs-koppeling inricht.
  • Bekijk hier hoe je de HR & Salaris Gemak-koppeling inricht.

Wil jij een koppeling met een ander softwarepakket, laat het ons dan even weten.

Ben je Noab-lid en wil je ook gebruikmaken van een van de koppelingen? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Het lukt mij niet om in te loggen
Als je je wachtwoord bent vergeten kun je een nieuw wachtwoord aanmaken via de link onder het inlogscherm. Mocht je een ander probleem hebben met inloggen dan kun je direct contact met ons opnemen via onze Technische Service Desk (TSD). Dit kan per e-mail of telefonisch via: 020 – 515 9515. Mocht er een storing zijn, dan staat dit in een bericht op de homepagina.


Ik wil graag mijn wachtwoord wijzigen of ben mijn wachtwoord vergeten.
Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken door te klikken op wachtwoord vergeten, bij het inlogveld. Je krijgt dan een link waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen of resetten.

Technische servicedesk

Voor vragen over inloggen, of het aanvragen van eigen beleid kun je contact opnemen met de Technische Service desk.

Serviceformulier helpdesk

helpdesk@xperthr.nl

020-5159515

Facturatie & abonnement

Voor vragen over je factuur of je abonnement kun je contact opnemen met de klantenservice. De facturen kun je raadplegen via het factuurportaal. Hier dien je je eenmalig voor te registreren.

Serviceformulier helpdesk

service@xperthr.nl

020-5159515

Inhoudelijke vragen

Voor vragen over de inhoud van XpertHR kun je contact opnemen met de redactie. Heb je suggesties voor verbeteringen? Deel je feedback via de feedback button rechts onderin het scherm.

redactie@xperthr.nl

Abonnementen

De informatie op XpertHR is alleen toegankelijk voor abonnees. Voor informatie over het afsluiten van een abonnement of voor vragen over je huidige abonnement (bijvoorbeeld over het aanpassen van gebruikerslicenties) kun je contact opnemen met XpertHR Sales.

sales@xperthr.nl

020-5159515

Uitleg iconen

Bekijk hier welke iconen er in de Antwoordbank te vinden zijn en wat ze betekenen.